Made With Love
Webshop for Bobbi and Kate apparel. The apparel of Bobbi and Kate is made of soft organic cotton and is made in the Netherlands. The Bobbi and Kate sweaters are designed to wear unisex; both little boys and little girls can wear them with love.
bobbi,and,kate,apparel,little,friends,child,children,baby,small,clothing,clothes,unisex,sweater,webshop,buy
15837
post-template-default,single,single-post,postid-15837,single-format-standard,theme-bridge,bridge-core-2.7.0,woocommerce-no-js,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled, vertical_menu_hidden,vertical_menu_hidden_with_logo, vertical_menu_width_260,paspartu_enabled,paspartu_on_top_fixed,paspartu_on_bottom_fixed,vertical_menu_inside_paspartu,columns-3,qode-theme-ver-30.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive

Made With Love

Made With Love

De zoektocht naar een mooi kraamcadeau voor een baby vind ik altijd best een opgave, laat staan de zoektocht naar een bijzonder cadeau voor je eigen baby. Met dat laatste ben ik gedurende mijn zwangerschap eigenlijk helemaal niet bezig geweest. Ik was destijds alleen maar druk met het kopen van heeeeel veel pakjes (want ja alles keer drie). Dit deed ik niet uit pure noodzaak (hoewel.. het was mijn eerste zwangerschap), maar ook omdat ik nu eenmaal dol ben op kleding (en al helemaal op kleine kleding). Natuurlijk kocht ik ook wat mooie dingen voor het kamertje en alle noodzakelijk (onnodige) spullen van zo’n lijst, maar verder dan dat kwam ik eigenlijk niet.

Pas na de zwangerschap besefte ik dat ik helemaal geen cadeau aan mijn eigen kinderen had gegeven. Waar ik anders altijd zo veel moeite doe voor andere babies, vergat ik gewoon die van mezelf. En dan heb ik het dus niet over een knuffel (ook heel bijzonder en belangrijk natuurlijk, begrijp me niet vekeerd), maar ik doel hier op een echt blijvend cadeau. Zo’n cadeau dat je meeneemt uit huis en met iedere verhuizing weer even door je handen gaat (want, als het goed is zit ‘Meneer Beer’ met zijn stoffige berenjas ergens op een plank in plaats van in een verhuisdoos).

Na een kleine zoektocht belandde ik op de site ‘The Marching Hare’. Ik was meteen verkocht. Wat je hier ziet is namelijk niet alleen mooi, maar ook heel bijzonder en tijdloos. Zo vind je op de site hele mooie geboorteposters in verschillende thema’s (bijvoorbeeld ‘circus’ of ‘dieren) of prachtige geboortekaartjes. Naast dit mooie werk vind je er ook prachtige geboorteborden, die op bestelling in een pottenbakkerij worden gemaakt en daarna met de hand worden beschilderd (wat het, als je het mij vraagt, nog meer bijzonder maakt).

Ik heb destijds gekozen voor de geboorteposter. Voor alle kindjes een. Nu ze wat ouder zijn, vinden ze de poster zelf ook heel mooi en dat maakt het natuurlijk nog veel leuker. Nienke Slotboom (de ontwerpster) heeft ons ook geholpen met een heel bijzonder project waar wij haar heel erg dankbaar voor zijn. Mocht je dus op zoek zijn naar een mooi en liefdevol cadeau (waar ook veel liefde in zit) dan zou ik zeker eens een kijkje nemen op de site.

Liefs Bobbi and Kate

Bron: www.themarchinghare.com

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.