Travel light…..
Webshop for Bobbi and Kate apparel. The apparel of Bobbi and Kate is made of soft organic cotton and is made in the Netherlands. The Bobbi and Kate sweaters are designed to wear unisex; both little boys and little girls can wear them with love.
bobbi,and,kate,apparel,little,friends,child,children,baby,small,clothing,clothes,unisex,sweater,webshop,buy
15849
post-template-default,single,single-post,postid-15849,single-format-standard,theme-bridge,bridge-core-2.7.0,woocommerce-no-js,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled, vertical_menu_hidden,vertical_menu_hidden_with_logo, vertical_menu_width_260,paspartu_enabled,paspartu_on_top_fixed,paspartu_on_bottom_fixed,vertical_menu_inside_paspartu,columns-3,qode-theme-ver-30.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive

Travel light…..

Travel light…..

Deze week wordt het aardig koud. Reden voor mij om eens na te denken over vakantie. Voordat ik kinderen had waren onze vakantiebestemmingen vaak buiten Europa met veel strand, goeie golven en als dit alles dan ook nog gepaard ging met een dosis prachtige natuur en lekker eten dan was ik eigenlijk al erg tevreden. Sinds drie jaar zijn dat soort reisjes niet meer aan de orde. De eerste vakantie van de mini’s was op Ibiza, de tweede ook en daarna volgde Mallorca en Frankrijk. Stuk voor stuk heerlijke vakanties, maar ze stonden veelal in het teken van middagslaapjes, insmeersessies, achter ze aan rennen op het strand en ’s avonds zelf ook vroeg je mand in. Van uitgerust terug komen was zeker geen sprake, maar ondanks dat waren deze vakanties fantastisch en nu al onvergetelijk.

Dit weekend was ik me alvast een beetje aan het oriënteren. Dit jaar geen Ibiza (ook al vind ik dat met kinderen een aanrader!) of Mallorca. Maar wat dan??? We zijn er nog niet uit en dat is niet erg. Tot die tijd vergaap ik mij graag op Instagram aan mooie foto’s van de meest prachtige reisbestemmingen, want als je ergens inspiratie op kan doen voor een mooie trip, dan is het wel op Instagram. Om die reden schrijf ik dan ook deze blog, want ik deel met liefde mijn lijstje met een paar van mijn favoriete insta Travel accounts (stuk voor stuk met de focus op ‘Travel with kids’.. want ja, je kan ze moeilijk thuislaten..).

Courtney Adamo: Zij verliet samen met haar man en kinderen London voor een wereldreis van anderhalf jaar. Na deze fantastisch mooie trip zijn zij in Byron Bay, Australië gaan wonen. Serieus, haar account is echt te gek. Ze heeft samen met haar man Michael 5 kinderen en het verhaal over hun wereldreis en nog meer andere reistips (ook binnen Europa) kan je lezen op: www.somewhereslower.com

The Bucket List Family: Ook al zo’n mooi verhaal waar je alleen maar van kan dromen. Dit gezin verkocht al hun bezittingen en dacht een paar maanden op reis te gaan. Nu zijn ze twee jaar verder en is hun reis nog steeds niet geëindigd. Het bijzondere aan dit verhaal is dat zij hun reizen betalen met Youtube en Instagram – inkomsten. Check al hun tips op: www.thebucketlistfamily.com

The Traveling Toddler Amsterdam: Dit is een van mijn favorieten. Achter dit een account zit Felicia, een moeder van 2 kinderen. Ook runt zij een blog: www.thetravelingtoddler.com waarop je heel veel praktische en goede tips kan vinden over het reizen met kleine kinderen (en dan niet de familyresorts of de zoveelste speeltuin waar je heen kan). Op dit moment maakt zij een wereldreis. Ga snel haar snel volgen, want alleen al de mooie foto’s zijn erg fijn om naar te kijken.

Bartje_by_bartsboekje: Jullie kennen vast Bartsboekje wel, maar dit is ook zo’n leuke met in de categorie ‘Vakantie’ heel veel leuke bestemmingstips. Wat ik handig vind, is dat er ook Nederlandse vakantiebestemmingen tussen staan. Soms is het namelijk ook heerlijk (en gemakkelijk met al dat kroost) om een beetje dicht bij huis te blijven. Ga haar ook volgen.. en niet alleen voor de reistips (www.bartsboekjejunior.nl).

– Citymomnl: Mocht je dit account nog niet volgen, dan moet je dat maar snel doen. Ook dit blog bevat heel veel tips als het op reizen met kinderen aankomt. Op dit blog komen ook de ouders aan het woord die de reis zelf gemaakt hebben. Wel zo leuk om eigen ervaringen te lezen. Naast het onderwerp reizen houdt dit blog je ook op de hoogte van de laatste trends op het gebied van mode, lifestyle, leuke cadeaus en nog veel meer. Echt een aanrader! (www.citymom.nl)

Dehuismuts: Dit account volg ik sinds kort en het heeft mijn liefde voor Bali weer even een oppepper gegeven. Dit account wordt gerund door een moeder (ze heeft ook een blog en vlog) die samen met haar man en dochtertje een aantal maanden op Bali doorbrengt. Het eerste wat ik dacht was ‘Ik wil terug naar Bali’. Ben er een paar jaar geleden geweest en vond het fantastisch (de minder toeristische gedeeltes). Je kan er goed surfen, heerlijk eten en de mensen zijn zo ontzettend lief (en al helemaal voor kinderen). Een perfecte bestemming voor een familie vakantie dus. Ga haar ook volgen.

Na het zien van deze accounts ben ik tot de conclusie gekomen dat reizen met kinderen helemaal niet zo moeilijk hoeft te zijn. In plaats van te denken aan overvolle koffers of huilende kinderen in een vliegtuig of auto (aan het einde van de straat) kan je beter je hart volgen, genieten van deze mooie momenten, het samenzijn en herinneringen maken. De zooi en bergen was bij thuiskomst doen je weer verlangen naar een nieuw avontuur en dat alleen al is zoveel waard.

Liefs Bobbi and Kate

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.