We are happy to share Bobbi and Kate the Magazine with you!
Webshop for Bobbi and Kate apparel. The apparel of Bobbi and Kate is made of soft organic cotton and is made in the Netherlands. The Bobbi and Kate sweaters are designed to wear unisex; both little boys and little girls can wear them with love.
bobbi,and,kate,apparel,little,friends,child,children,baby,small,clothing,clothes,unisex,sweater,webshop,buy
15816
post-template-default,single,single-post,postid-15816,single-format-standard,theme-bridge,bridge-core-2.7.0,woocommerce-no-js,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled, vertical_menu_hidden,vertical_menu_hidden_with_logo, vertical_menu_width_260,paspartu_enabled,paspartu_on_top_fixed,paspartu_on_bottom_fixed,vertical_menu_inside_paspartu,columns-3,qode-theme-ver-30.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive

We are happy to share Bobbi and Kate the Magazine with you!

We are happy to share Bobbi and Kate the Magazine with you!

Hi en welkom!

Ergens in november postte ik op Instragram dat ik naast Bobbi and Kate ook bezig was met de voorbereidingen voor een Magazine. Na het posten had ik een klein beetje spijt, want ‘hoe ga ik dat in hemelsnaam allemaal doen?’ Na het lezen van de enthousiaste reacties heb ik echter besloten dit gewoon te gaan doen. Bobbi and Kate the Magazine (eigenlijk gewoon een blog, maar Magazine klinkt leuker) zal een verzamelplaats worden waar de focus ligt op fashion en lifestyle voor kinderen en natuurlijk hun ouders. Ik weet dat ik zeker niet de eerste ben die deze onderwerpen zal behandelen, maar ik ga proberen het gewoon net iets anders te doen. Mijn hoofd loopt over van leuke ideeën en die moeten eruit. Voordat ik losbrand over dit alles is het misschien leuk me even voor te stellen.

Mijn naam is Anne en ik ben in september 2016 begonnen met het opzetten van Bobbi and Kate. Naast Bobbi and Kate ben ik ook moeder van mijn lieve drieling  Micky, Alexander*en Bastiaan en vriendin van Jeroen. Sinds 2 maanden hebben we met z’n allen Amsterdam ingeruild voor een huisje op de hei in Naarden en sinds deze week ga ik als ‘werkloze’ door het leven. Ik zou nu mijn dagen kunnen vullen met tennissen en rosé drinken met vriendinnen; ik ben immers een ‘Gooische vrouw’, maar heb er toch maar voor gekozen Bobbi and Kate verder uit te bouwen. De rest komt later wel.

Ik hoop dat 2018 een mooi jaar zal worden voor Bobbi and Kate waarin een aantal dromen zal uitkomen. Momenteel wordt alles in Nederland gemaakt, maar ik hoop snel een atelier te vinden in Portugal. Mijn wens is dan ook binnenkort een uitstapje te mogen maken naar Porto, alwaar het echte avontuur dan zal beginnen. Uiteraard blijf ik mij vasthouden aan het duurzaamheidsaspect. Mens, milieu en arbeidsomstandigheden staan hoog in het vaandel bij Bobbi and Kate. Tevens vind ik het belangrijk dat kleding kan worden doorgegeven aan kleine broertjes, zusjes, neefjes, nichtjes, vriendjes, noem maar op. Ik hoop dan ook dat de ‘Little Friends’ de Bobbi and Kate items met liefde dragen (en schoon houden! haha), zodat anderen er nog veel plezier in kunnen beleven.

In Bobbi and Kate the Magazine en op Instagram kunnen jullie mijn avontuur volgen.

Hopelijk tot gauw!

Liefs Anne 

1 Comment
  • Nelleke
    Posted at 16:11h, 10 January Reply

    Nu al fan! Kom maar door met je volgende stuk 🙂

Post A Comment

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.