Welterusten Little Friends…..
Webshop for Bobbi and Kate apparel. The apparel of Bobbi and Kate is made of soft organic cotton and is made in the Netherlands. The Bobbi and Kate sweaters are designed to wear unisex; both little boys and little girls can wear them with love.
bobbi,and,kate,apparel,little,friends,child,children,baby,small,clothing,clothes,unisex,sweater,webshop,buy
15825
post-template-default,single,single-post,postid-15825,single-format-standard,theme-bridge,bridge-core-2.7.0,woocommerce-no-js,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled, vertical_menu_hidden,vertical_menu_hidden_with_logo, vertical_menu_width_260,paspartu_enabled,paspartu_on_top_fixed,paspartu_on_bottom_fixed,vertical_menu_inside_paspartu,columns-3,qode-theme-ver-30.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive

Welterusten Little Friends…..

Welterusten Little Friends…..

Wij zijn aardig laat met de overgang van een ledikant naar een ‘normaal’ bed. Misschien durven we geen afscheid te nemen van de kleine bedden omdat je daarmee ook meteen een streep zet door een periode, misschien is het gewoon laksheid of misschien komt het wel omdat ze pas net een beetje kunnen slapen in hun eigen bedden (serieus, als Team No sleep echt zou bestaan, dan zouden onze mini’s allebei aanvoerder zijn!).  Anyway, we zullen er toch aan moeten geloven.

Na even zoeken is de keuze gevallen op twee meegroeibedden van de Ikea. Ik weet totaal niet of dat handig is, maar ik vind ze gewoon heel leuk. Mocht het nu juist heel onhandig zijn, dan sluiten we aan in de rij op Marktplaats (MP telt tig pagina’s met alleen al meegroeibedden. Iets wat mij gek genoeg nog steeds niet aan het twijfelen brengt). De bedden zijn allebei hetzelfde. Wel zo leuk en het levert geen ruzie op.

Bij een nieuw bed hoort natuurlijk ook nieuw beddengoed. Ik ben dol op wit krakend beddengoed, maar dat laat ik voor de mini’s maar even achterwege. Ze zijn net zindelijk, dus je weet wel.

In mijn zoektocht kwam ik heel veel mooi beddengoed tegen. Maar niet alleen het oog wil wat, ook je zoon/dochter die eronder moet liggen dromen. Slapen is enorm belangrijk voor kinderen. Dat bedtextiel van goede kwaliteit moet zijn, lijkt mij dan ook niet meer dan vanzelfsprekend. Je moet het zo vaak kunnen wassen (niet is zo lekker als een schoon bed en bovendien ook belangrijk!) zonder dat het slijt of dun wordt. En wanneer het gemaakt is van biologisch katoen/linnen is dat naar mijn mening helemaal een pre. Indien jij dat ook belangrijk vindt zal je hart een sprongetje maken van merken als Garbo and Friends, Nummero 74, Camomile Londen , LAB, Maison de Vacances, Yumeko of Ferm Living Kids. Ook Gray Label heeft sinds kort beddengoed gemaakt van organic cotton (in de mooie kleuren die we van hen gewend zijn).

Mocht je denken; ‘Hallo, lekker duur..’’ (zeker omdat je het niet redt met 1 set), wees niet teleurgesteld. Zo zag ik bij de H&M home heel mooi linnen beddengoed (ben dol op linnen, vandaar ook de linnen jurkjes) in heel mooie kleuren zoals petrol, lichtroze en grijs. Ook zag ik daar lichtblauw en wit gestreept (ben ik ook gek op en eveneens bij Ikea te koop). Zoals ik al zei is dit beddengoed minder duur, maar dat doet zeker niet af aan de kwaliteit. Dit geldt overigens ook voor Zara Home. Naast dekbedhoezen met figuurtjes in bepaalde thema’s, verkopen zij ook veel mooi klassiek beddengoed.

Ik hoop dat onze kinderen heerlijk gaan slapen (zou soms best in de krant mogen, haha) en dat ze niet de weg naar ons bed vinden ’s nachts. Het enige waar ik dus voor moet zorgen zijn heerlijk opgemaakte bedjes. Ik zou het wel weten!
Zzzzzzz

Sleep well Little Friends!

.. Oja, ik kwam ook hele leuke pyama’s tegen. Daarover de volgende keer meer.

 

Picture: Nummero 74

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.